Foto’s cd release

Cd-presentatie op 29 september 2012 in de Hervormde Kerk in Hummelo.

Onze baby is geboren!! Afgelopen zaterdagmiddag hebben we onze nieuwe CD Het Is Van Mij ten doop gehouden in Hummelo. In het dorpje van mijn jeugd en in  het kerkje van mijn jeugd. We deden het in de vorm van een mijlpaalviering. Want dat is het wel, een mijlpaal!  Ik heb het verhaal van mijn ontwikkeling verteld als zijnde een reis naar de binnenkant, een “onderhuidse zevenheuvelenloop”. Gekke acts met malle kostuums werden afgewisseld met het serieuze werk.  Na elke episode van de reis volgde een bijpassend liedje.

Er waren meer dan honderd genodigden gekomen, van heinde en verre, om dit evenement met ons mee te beleven. Vijf kwartier theater en muziek.  Ik had een heel grappige side kick: namelijk een Kat gespeeld door Meta Dame van het centrum voor KAT. We spelen al twee jaar samen en dat was heel vertrouwd. Voor de preekstoel hing een spandoek met WELKOM THUIS erop.  Alsof je na een warm begin van je leven in het kerkje van je jeugd, via vele omzwervingen weer thuis komt bij jezelf en op die plek. Maar wel met een eigen –wijs antwoord op de waarheden van vroeger: het Koninkrijk dat je diende te zoeken blijkt gewoon in je eigen hart te liggen. Hoera(ar)!

Wat waren de gasten enthousiast! Mensen gingen met lichtjes in hun ogen naar huis. Feestje! Ik helemaal dolgelukkig natuurlijk, net als mijn medemuzikanten Harry en Ramon. Vanaf nu kan iedereen de CD bestellen. Hij ziet er prachtig uit, dankzij onze graficus Jeroen van Oers. Een mooie kartonnen hoes met insteekboekje met alle teksten, leuke foto’s en verdere informatie.

Zie voor commentaar en foto’s ook de site van Ramon Rollfs of Roelofs: www.charlylownoise.com/nl