Muziek & CD

Mijn passie is het zingen voor mensen die met bewustwording bezig zijn. Die de reis naar binnen zijn begonnen. Mensen die een antwoord zoeken op de vraag : Wie ben ik? Waarom heb ik mijn leven zo vorm gegeven als het nu is? Waar wil ik naar toe?

Met eigen liedjes probeer ik gevoelens te verwoorden, die zowel heel persoonlijk als universeel zijn. In een sessie komt daarbij: Het juiste liedje op het juiste moment inbrengen. Zo een beetje ruimte geven, die aanleiding kan zijn tot een nieuw perspectief.  Een ontwikkelingsweg zichtbaar maken. Bijdragen tot een stukje verwerking, verdieping. Mijn doelen zijn: voelen, uiten, delen en verbinden.

Voor onze CD hebben we elf nummers uitgezocht. Een heel bijzonder proces waar we alle tijd voor hebben genomen. Gelukkig is Ramon zeer ervaren en goed in staat ons over allerlei hobbels heen te helpen. Het geweldige organisatietalent van Harry was ook geen overbodige luxe. De CD kreeg de titel Het Is Van Mij en is in september 2012 uitgekomen.

Het idee voor een CD leefde al lang bij ons. De directe aanleiding was een opmerking van iemand uit het publiek. Na een optreden kreeg ik de vraag of ik mijn muziek op een CD’tje had gezet. Ze zocht namelijk muziek voor haar workshop met precies die inhoud. En nee, dat hadden we niet. Toen werd ik uitgenodigd een voorstelling met haar te maken voor haar 50ste verjaardag. Ze schonk ons een bedrag dat de eerste aanzet was tot de CD. Wat een stimulans!

Je kunt de CD Het Is Van Mij bestellen voor 15 euro exclusief verzendkosten a 1,95.
CD bestellen

 

  •       1. Het is van mij
  •       2. Hummelo
  •       3. Doe het dan