Workshop

Ik heb een workshop ontwikkeld genaamd Werk en Uitvoering. Doelstelling: voelen, uiten, delen, verbinden. Aan de hand van zelf gekozen thema’s werken we een ervaring uit (=Werk), die we in het tweede deel voor elkaar presenteren (=Uitvoering). We spelen met allerlei werkvormen, waarbij een ieder de manier kiest die bij hem past. Mijn muziek speelt daar ook een rol bij, maar hoe…dat blijft een verrassing. De workshop kan aangepast worden aan de vraag van de opdrachtgever. We werken bijvoorbeeld van 13.00 tot 16.00 ’s middags, waarna men tijdens een borrel nog een uurtje na kan praten. Ik werk samen met o.a. Frieda van der Schot (intuïtief tekenen.)

Frieda stelt zichzelf graag even voor:
‘Ik ben opgegroeid in een groot gezin, “waar de zorg voor de ander” centraal stond. Dit motto heb ik mijn hele leven toegepast. In mijn werk in het clubhuis, later als manager in de thuiszorg, in mijn gezin, in mijn woonomgeving enz. Wat je aandacht geeft, dat groeit! Dat brengt mij zingeving en levensvreugde.
Ik ben nu in de fase dat ik meer tijd en aandacht aan mijzelf kan geven. In dat kader heb ik twee jaar deelgenomen aan de holistische tekenopleiding van Lisa Borstlap. Voor mij een welkome variatie op alle managementopleidingen. Ik heb ervaren, dat je tekeningen veel vertellen over jou als persoon, over je gevoel.
Ik geloof in een leven lang leren, in persoonlijke groei. Belangrijk voor mij is, dat je de tijd neemt om zicht te krijgen op je eigen kwaliteiten, ze te waarderen en ervan te genieten. De workshop biedt je kansen om in een veilige setting: nieuwe ervaringen op te doen, je kwetsbaarheid met anderen te delen, de band met elkaar te verdiepen en last but not least plezier met elkaar te hebben. Gerdy en ik gaan deze uitdaging graag met jullie aan.’