Privé sessie

Sommige mensen vinden het fijn om alleen langs te komen voor een privéconcertje. Dat kan allerlei vormen aannemen. Iemand begint bijvoorbeeld zijn levensverhaal te vertellen. Beginnend bij een recent belangrijk gebeuren, dan teruggrijpend naar vroeger en zo wat heen en weer door de tijd. Ik luister. Soms hoor ik een liedje voorbij komen: mijn gast  raakt met zijn geschiedenis een liedje van mij aan dat gaat meetrillen. In een pauzemoment ga ik dan dat liedje zingen. Dan vertelt de gast weer verder. Zo ontmoeten we elkaar, in een setting waar niets moet. We leggen onze inzichten naast elkaar. We verdiepen onze ervaringen. Ondertussen is er thee en iets lekkers, lachen we en stoppen we af en toe om even op adem te komen.

Op deze manier kunnen er draden ontstaan die in elkaar grijpend wonden bedekken, of een bodem leggen in een bodemloze put. Een soort vangnet. Soms raken we onverwerkte pijn aan, soms zitten we hard te lachen. Alles onder het mom van “we doen maar wat”. Wat er mag gebeuren weet niemand van te voren. Ik heb alleen nog niet meegemaakt dat we er niet van genoten. Het is gewoon leuk! Vaak licht er een rode draad op uit iemands levensverhaal. Kan verhelderend werken en wat orde scheppen.

Heeft u behoefte aan een privesessie? U kunt via het contactformulier een bericht sturen en ik neem contact met u op voor vrijblijvende informatie.